Saturday, May 26, 2012

I'm back now ! setelah berzaman tak hupdate belog ni.

Rasenye dah berzaman kite tak hupdate belog ni kannnn.Actually, takde kesempatan mase nak buat entry baru nih.Kekontangan idea! Okeh.lets we talk about me now. Currently i am FULL TIME STUDENT in Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS).Jaohh kan kite tecampak nak menimba ilmu. Btw, bersyukur sebab kite dapat further setadi. After diploma dulu memang dah berniat nak sambung degree. Memule tu, give up la sikit kannn sebabnye da bnyk kali isi form tapi hampeh.tak dapat pon. So, last year masih mencuba isi UPU. Then alhamdulillah kite dapat sambung setadiii. Time tu rase nak kabo satu kampongggg je!kehkeh.Eksaited kemain tapiiiiiiiiiiiiiiii sebenanye kite sedih jugak sebabnye kite dapat jaohhhhhhhhhh. Sedih sebab nak tinggalkan ayah and encik Boipren kite.sobsob. Dah-dah lupe kan yang tu, and now kite sekarang dah semester 2.Tak lame lagi kite nak FINAL exam dah. Kejap je kannn..padehal macam baru dafta masuk je. Takpelah..bia cepat-cepat abes. Kite tak sabo nak kawen dah ni.hikhik *gatal !



Ni lah ghupenye UNIMAS :))


Ni deh..Main Entrance.


Megah Berdiri di Bumi Kenyalang !


Cantek kannnnn ! LOVE BRIDGE. (Tempat student cintan-cintun.hehe )


No comments:

Post a Comment